Prohlášení o ochraně osobních údajů

Tento dokument popisuje způsob zpracování a ukládání dat na eshopu - eshop.moshna.cz v případě, že budete prohlížet a užívat tyto webové stránky.  Za účelem zlepšení vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé části dat, do kterých se ukládají informace ve Vašem prohlížeči a slouží především k rozlišování jednotlivých uživatelů. Konkrétní osobu uživatele, ale není na základě těchto dat možné přímo identifikovat. Vaše bezpečí je tedy chráněno.

Při používání našich webových stránek můžete být vyzváni k zadání určitých informací k identifikaci vaší totožnosti. V tom případě si Vás dovolujeme ujistit, že použitá data budou využity v souladu s tímto prohlášením o ochraně osobních informací. Dovolujeme si Vás upozornit, že užívání pravidel nakládání s osobními informacemi na Eshop.moshna.cz se může změnit. Průběžně tedy prosím obsah této stránky kontrolujte.

JAKÁ DATA UKLÁDÁME

Mohou být ukládány následující údaje:

·         jméno

·         příjmení

·         kontaktní informace obsahující e-mailovou adresu a telefon

·         demografická data včetně PSČ, preference a zájmy

·         údaje o zboží, které je předmětem nákupu či výběru

·         další údaje odpovídající různým průzkumům a nabídkám

 

Pro úplný přehled souborů cookie, které ukládáme následujte sekci Přehled uchovávaných cookies.

 

jak nakládáme se shromažďovanými informacemi

Požadované informace, využíváme k tomu, abychom lépe porozumněli vašim potřebám a mohli vám nabídnout lepší služby. A to zejména z těchto důvodů:

·         Vedení našich interních záznamů.

·         Informace můžeme využít pro zlepšení našich produktů a služeb.

·         Můžeme Vám v případě vašeho zájmu zasílat na email, který jste poskytli, informační zprávy o nových produktech, slevách či akcích.

·         Informace používáme ke snadnému průběhu při procesu nákupu, tak aby uživatel nebyl zbytečně obtěžován opakovaným zadáváním dat

·         Informace mohou být využity k zapamatování přihlašovacích údajů uživatele, tak aby je nemusel pokaždé zadávat

·         Informace slouží pro rozlišení a optimalizaci reklam na zboží

 

OCHRANA A BEZPEČNOST

Vaše osobní data uchováváme zabezpečeně, tak aby nemohlo dojít ke zneužití neoprávněnou osobou. Zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které shromažďujeme on-line.

 

JAK POUŽÍVÁME COOKIE

Cookie je malý datový soubor, který se ukládá na pevný disk ve vašem počítači. Jakmile odsouhlasíte výzvu s informací o ukládání cookie, soubory se začnou ukládat.

  • Soubory cookie pomáhají lépe analyzovat chování uživatelů na webových stránkách, pomáhají lépe a přesněji sledovat návštěvnost webu
  •  Soubory cookie dovolují poznat kdy navštěvujete určitou stránku.
  • Soubory cookie umožňují webovým aplikacím zpětnou vazbu na vás jako konkrétní uživatele a umožňují uchovávání nastavených preferencí ve webovém prohlížeči.

Využíváme log souborů cookie k identifikaci stránek, které byly nebo jsou používány. To pomůže lépe analyzovat data o webové návštěvnosti a vylepšovat webové stránky směrem k potřebám našich zákazníků. Nepotřebná nebo nevyužitelná data jsou ze systému průběžně  odstraněna.

Celkově nám soubory cookie pomáhají rozpoznat, které stránky jsou pro uživatele užitečné a které méně. Soubory cookie v žádném případě neumožňují přístup k vašemu počítači nebo nám neumožňují získat žádné jiné informace, než které jste sami poskytli. Můžete se rozhodnout přijmout nebo odmítnout soubory cookie kdykoli i v budoucnu. Většina webových prohlížečů umožnuje změnit nastavení přijímání souborů cookie. Znemožnění přijímání souborů cookie může mít za následek omezení některých funkcionalit webových aplikací.

ODKAZY NA JINÉ WEBY

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Za obsah na jiných webových stránkách, na které jste byli odkázáni z těchto odkazů nemůžeme nést žádnou odpovědnost. Proto nemůžeme být zodpovědní za ochranu a soukromí všech informací, které nám poskytnete při návštěvě těchto stránek a tyto stránky se neřídí tímto prohlášením o ochraně soukromí. Měli byste být opatrní a prostudujte si prohlášení o ochraně soukromí, které se vztahuje na příslušné webové stránky.

 

 

KONTROLA NAD VAŠIMI OSOBNÍMI ÚDAJI

Můžete si vybrat/omezit shromažďování nebo používání vašich osobních údajů následujícími způsoby:

·         Pokud budete vyzváni k vyplnění formuláře na webových stránkách, podívejte se na pole, na které můžete kliknout a označit, že si nepřejete, aby informace, které mají být použity byly využity pro účely přímého marketingu

·         Pokud jste již dříve udělili souhlas s použitím vašich osobních údajů, tak tento souhlas můžete odvolat na emailové adrese info@tginvest.cz

Pokud nebudeme mít váš souhlas, tak nebudeme žádné vaše osobní údaje postupovat třetí straně. Vaše údaje však můžeme použít pro zaslání informací od třetích stran, pokud nám k tomu udělíte souhlas.

V souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů (Zákon č. 101/2000 Sb) nás můžete požádat o zaslání výpisu, které osobní údaje o vás držíme. Se získáním výpisu mohou být spojeny náklady ve formě poplatku.
Kontaktní adresa pro zaslání dotazu je:
The Golden Investment a.s.
Rybná 682/14 ( Burzovní palác )
110 00 Praha 1 - Staré Město, Česká republika

Pokud si myslíte že údaje, které o vás spravujeme jsou neúplné nebo nesprávné, napište nám na výše uvedenou adresu.

PŘEHLED UCHOVÁVANÝCH COOKIES

Tabulka níže zobrazuje cookie, které jsou uchovávány po udělení souhlasu.

COOKIE jméno

COOKIE popis

CART

Asociace s nákupním košíkem.

CATEGORY_INFO

Uchovává informace o kategorii stránky, které
umožňují zobrazit stránku rychleji.

COMPARE

Položky k seznamu porovnání

CURRENCY

Měna

CUSTOMER

Zašifrovaná informace o id uživatele na eshopu

CUSTOMER_AUTH

Informace o zalogování uživatele

CUSTOMER_INFO

Zašifrovaná informace o uživatelské skupině

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

ID Segmentu zákazníka

EXTERNAL_NO_CACHE

Označení zda je CACHE zapnuta/vypnuta

FRONTEND

Sesssion ID uživatele

GUEST-VIEW

Umožnění hostům editovat objednávku

LAST_CATEGORY

Poslední prohlížená kategorie

LAST_PRODUCT

Nejprohlíženější produkt

NEWMESSAGE

Indikátor nové zprávy

NO_CACHE

Povolení použít CACHE

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Odkaz na informaci o nákupním košíku
a prohlížení historie

POLL

ID poslední ankety, která byla použita

POLLN

Informace které dotazy byly voleny v anketě

RECENTLYCOMPARED

Poslední porovnávané položky

STF

Poslední produkty zaslané emailem přátelů

STORE

Zvolený obchod a jazyk

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Označuje zdali má zákazník povoleny cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Poslední prohlížené produkty

WISHLIST

Zašifrovaný seznam produktů přidaných do seznamu přání

WISHLIST_CNT

Počet položek v seznamu přání

 

Na stránkách mohou být dále využity cookie služeb třetích stran:

  • Adform, AdWords, DobleClick, Facebook, Google Analytics, Heuréka, Sklik, Zboží.cz, Twitter
  • Trvanlivost jednotlivých cookie se může lišit
  • Typ využití cookie je tracking, remarketing, konverzní a další…